skip to content »

litmuseyon.ru

Www mak tidur anak n ak bontot mak pancut air mani dalam new sex story

www mak tidur anak n ak bontot mak pancut air mani dalam new sex story-21

Lama kelamaan aku lihat air imah dah mula membasahi batang aku.

www mak tidur anak n ak bontot mak pancut air mani dalam new sex story-73www mak tidur anak n ak bontot mak pancut air mani dalam new sex story-66

ape lagi batang aku mula lah menunjukan keegoannya.. Hai para chatters,ingin aku kongsikan pengalaman aku utk bacaan kamu semua yg suka membaca dilaman webmelayuboleh ni. Kejadian benar ini berlaku pada sesuatu ketika semasa isteri dan dua anak aku tiada dirumah. Sebab itu aku terjebak dgn nafsu aku ape tah lagi aku jenis kuat sex…. dari dalam bilik aku dengar derauan air dari dalamnya berbunyi sayup sayup aku tahulah bahawa anak dara aku sedang mandi…. kini dah berpeluang utk menjalankan perlakuan sumbang itu. bilik air yng hanya bertutupkan dgn zink saja dindingnya. bahwa yg selama ini tersembunyi dapat aku lihat dengan jelas sekali. Aku mencari lubang kecil (sebelum ini aku telah servey terlebih dahulu). Aku lihat imah sdg mengosokan sabun kepada tundun pantatnya yg ditumbuhi bebulu halus meliputi kawasan tiga seginya… matanya terkejam celik aku lihat bila memeinkan sabun dikawasan itu… jika berkunci aku nekad akan mencubanya selepas imah mandi je… Aku bergerak memasuki bilik tidur ku, dan membaringkan imah diatas katil.

tetapi bila sudah berkali dipaksa begitu maka akhirnya batang aku terkulum juga didalam mulutnya. Kesian gak aku lihat imah tersekat sekat nafasnya kerana terpaksa menampung kehadiran batang aku dalam mulutnya. Dia kelihatan keliru menantikan hala tempat yang hendak ku bawanya.

Rupa rupanya batang aku dah pun masuk separas lepas kepala takuknya..

Segenap ruang di dalam pantat imah mulai dipenuhi banjiran air mani papanya sendiri.

Bukan sahaja aku bersikap tak mengendahkan rayuannya, malahan aku dah mula mencetuskan sentuhan asmara. ” Secara sepontan imah melepaskan keluhan nikmat apabila kedua dua sembulan puting menaranya itu ku jilati bersileh ganti. Aku mulai rasa dah tak boleh bertangguh lagi untuk memantat imah. Tindakan pantas itu ku lakukan semasa imah sedang leka melayani hurungan onak berahi. senang pa nak jolok cipap imah” ujarku sambil menciumnya dengan penuh kasih sayang.

Sentuhan jari jari lembutnya itu sungguh menyedapkan. Imah juga nampaknya dah semakin tenang dan dah boleh menerima hakikat akan kehadiran batang papanya yang tersumbat di dalam lubang pantatnya. Selepas beberapa ketika kemudian barulah aku melajukan sikit acara jolok menjolok tu sebab kepitan dan kemutan pantat imah membuatkan air aku dah rasa amat nak terkeluar…

Tapi ternyata segala hajat imah itu tidak akan kesampaian…